تبلیغات
کایاک کود - محصولات کشاورزی ارگانیک
کایاک کود
کود آلی یارانه اقتصاد کشاورزی
جمعه 31 خرداد 1392

محصولات کشاورزی ارگانیک

جمعه 31 خرداد 1392

محصول غذایی ارگانیک چیست ؟
محصولات ارگانیک محصولات کشاورزی هستند که درتولید آن هااز کودهای شیمیایی و سموم و آفت کش های شیمیایی استفاده نمی شود و در نتیجه از سلامت غذایی لازم برخوردار بوده و مصرف این مواد غذایی سلامتی جامعه و محیط زیست را در پی خواهدداشت.

به نکات زیر حتما توجه کنید
 
طعم و مزه
یکی از مهمترین دلایل خریداران مواد غذایی ارگانیک این است که طعم و مزه آنها در مقابل مواد غذایی غیر ارگانیک بهتر است.برای مثال طعم و مزه میوه و سبزیجات ارگانیک اغلب به دلیل اینکه رشد آهسته تری دارند و دارای آب کمتری هستند مناسب تر می باشد.

سلامت
براساس گزارشات، مواد غذایی ارگانیک دارای سطح میانگین بالایی از ویتامین ث و مواد معدنی اصلی از قبیل کلسیم،منیزیم،آهن و کروم است همچنین میزان بالایی از آنتی اکسیدان ها را که ضد سرطان می باشند داراست.بعلاوه شیر ارگانیک معمولاً دارای سطح بالایی از اسید چرب امگا 3 ،ویتامین
E، ویتامینA (بتاکاراتن)و همچنین برخی از آنتی اکسیدان ها در مقابل شیر غیرارگانیک می باشد.

افزودنی های ناسالم ندارند
در تولید مواد غذایی ارگانیک تنها 32 افزودنی از 290 افزودنی متداول در تولید مواد غذایی اجازه کاربرد دارند (آیین نامه اتحادیه اروپا).در میان افزودنی های ممنوع شده عناصری مانند چربی های هیدروژنه،شیرین کننده های مصنوعی(شیمیایی) و طعم افزای چینی( جوش شیرین، حساسیت برخی افراد را ایجاد می کند)که ایجاد مشکلاتی در سلامتی افراد می کنند دیده می شود.

پرهیز از بکارگیری آفت کش ها
بهترین راه برای کاهش مصرف سموم شیمیایی مضر،مصرف مواد غذایی ارگانیک می باشد.زیرا درفرایند تولید اینگونه مواد غذایی از سموم شیمیایی استفاده نمی شود.بیش از 311 آفت کش معمولاً در تولید مواد غذایی غیر ارگانیک بکار گرفته می شود و باقی مانده آنها در اکثر مواد غذایی غیر ارگانیک یافت می شود.بیش از 40 درصد مواد غذایی غیر ارگانیک آزمایش شده شامل میوه ، سبزی و نان در سال 2005 دارای باقی مانده آفت کش ها بوده اند(در یکی از کشورهای اروپایی).این نتایج در میوه ها و سبزی ها نگران کننده تر بوده است انواع مواد شیمیایی در اکثر پرتقال ها،90 درصد نان،72 درصد انگورها و 95 درصد سیب و گلابی و... یافت گردید.

عاری از تغییرات ژنتیکی
محصولات دستخوش تغییرات ژنتیکی و این قبیل ترکیبات براساس استاندارد های ارگانیک در تولید محصولات ارگانیک جایگاهی ندارند. میلیون ها تن محصول دستخوش تغییرات ژنتیکی در تغذیه دام ها ی غیرارگانیک بکار گرفته می شود که محصولات متنوعی از آنها نیز تهیه و در فروشگاه ها عرضه می گردد(کالباس ،سوسیس،شیر،پنیر،گوشت و...).

اطمینان از حذف مواد دارویی
آنتی بیوتیک ها معمولاً به منظور سرعت رشد دام ها به غذای آنها اضافه می گردد که این موضوع با مقاوم شدن باکتری ها در انسان مرتبط می باشد.که در استانداردهای ارگانیک مصرف آنها ممنوع می باشد.

نداشتن هزینه پنهان
هزینه پرداختی به مواد شیمیایی که جهت تولید آفت کش های شیمیایی بکار می رود از مالیات ها کاسته شده همچنین هزینه های درمانی،هزینه سالم سازی ناشی از مصرف مواد شیمیایی در تولید کشاورزی که منجر به آلودگی محیط زیست می گردد در تولید و مصرف مواد غذایی ارگانیک از بین می رود.

استاندارد های بالا
موادغذایی ارگانیک از منابع قابل اعتمادی نشات می گیرند.تمام کشاورزان و مواد غذایی ارگانیک تحت بازرسی قرار می گیرند.که انجام این بازرسی ها براساس استانداردهای ارگانیک اجباری است.

مراقبت از حیوانات
هیچ سیستم کشاورزی دارای استانداردهایی با این توجه به رفاه و آسایش دام ها نمی باشد

مناسب برای حیات وحش و محیط زیست
اکثر کشاورزان ارگانیک از حیات وحش در مقابل کشاورزان غیرارگانیک حمایت بیشتری انجام میدهند.زیرا برای حیاط وحش آلودگی کمتری را از طریق سمپاشی ایجاد نموده دی اکسید کربن کمتری تولید می کنند(عامل اصلی گرم شدن زمین) و زباله های خطرناک کمتری تولید می کنند.

                                                   ازتوجه شمامتشکریم

 




 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر